Verhuur

Naast heel erg veel leuke activiteiten van onze eigen scoutinggroep is er ruimte voor verhuur aan jeugdgroepen t/m 12 jaar. De Dr. A.E. Hermansgroep heeft twee gebouwen op haar terrein die verhuurd worden: het Otto van Wassenaer en het Jan van Dokkum. Er wordt niet verhuurd voor feesten en partijen.

Gebouwen

Otto van Wassenaer » Jan van Dokkum »

Beschikbaar?

Wilt u weten of een van onze gebouwen beschikbaar is, neem dan contact op met de verhuurder.

Locatie

Onze gebouwen bevinden zich aan de Baden Powelllaan in Driebergen-Rijsenburg.

Driebergen-Rijsenburg is gelegen in het midden van Nederland op ongeveer 12 kilometer ten zuidoosten van Utrecht. Driebergen is eenvoudig te bereiken met de auto via de rijksweg A12 (E35) afrit 20. Driebergen is ook te bereiken met het openbaar vervoer, Driebergen heeft een treinstation met een directe verbinding naar Utrecht Centraal en Arnhem/Nijmegen.

Omgeving

De gebouwen van de Dr. A.E. Hermansgroep liggen in een mooie bosrijke omgeving aan de rand van Driebergen-Rijsenburg. Het centrum van Driebergen en het zwembad De Zwoer liggen op loopafstand van het scoutingterrein. Dierenpark Ouwehand, het Spoorwegmuseum en het centrum van Utrecht zijn van af ons terrein eenvoudig bereikbaar via het openbaar vervoer

Voorzieningen

Al onze gebouwen zijn voorzien van de volgende gemakken:

Kosten

De kosten voor het huren van een of meer gebouwen bedragen 5 euro per persoon per nacht. Scoutinggroepen krijgen 10% korting. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen, neem voor de zekerheid contact op met de verhuurder.

De bedragen zijn inclusief het gebruik voor gas, water, elektra, belastingen en vuilafvoer. De minimum huur per gebouw is gebaseerd op 25 personen. Voor de internetverbinding kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Verhuurperiodes

Er wordt gewerkt met twee verhuurperiodes per jaar. De voorverhuur, in principe alleen huren door de week (niet op zaterdag), maar in overleg is er van alles mogelijk. En de zomerverhuur, alle dagen (inclusief zaterdag en zondag). Aankomst en/of vertrek op zondagen is alleen mogelijk in overleg met de verhuurder.

Seizoen 2022
Voorverhuur 2-5-2022 t/m 8-7-2022
Zomerverhuur 9-7-2022 t/m 2-9-2022

Seizoen 2023
Voorverhuur 1-5-2023 t/m 7-7-2023
Zomerverhuur 8-7-2023 t/m 3-9-2023

Naast deze perioden is verhuur tijdens het gehele Hemelvaartweekend mogelijk. Informeer voor verhuur in het Pinksterweekend bij de verhuurder.

Beschikbaarheid

Meer informatie

Voor meer informatie over het huren van een of meerdere van onze gebouwen kunt u gebruik maken van het verhuur contactformulier.

Voorwaarden

Voor meer informatie kunt u de algemene voorwaarden raadplegen.